31 Oct 2015

Bross jótékonysági aukcióra/Brooch for charity auction

Egy jótékonysági aukcióra ajánlottam fel egy ékszerem. Külföldön lesz és hogy a dolog még komplikáltabb legyen az országomat - Szerbiát és Vajdaságot fogom képviselni. Na ettől aztán napokig gondolkodtam hogy milyen ékszer is legyen. Egy régebbi kisérlet került a kezembe és végre befejeztem az elkezdett brosst.
Saját tervezésű minta alapján készült, ANKARS stilusban. Pamut fonal felhasználásával, műanyag gyöngyökkel diszítve. Nincs keményitve. Mérete: 6 cm * 6 cm.






23 Oct 2015

Smaragd zöld/Emerald green

Erika Hakobyan nagyon tehetségek ékszer készitő. A munkái már töbször megihlettek és ez a zöld megál is az ő munkája alapján készült.




12 Oct 2015

Végtelen/Infinity

A minta nem egyszerű. Első ránézésre nem látszik de mielőtt hozzá fognánk meg kell vele barátkozni, kicsit átgondolni hogy merre is indulunk.
Köszönet a mintáért Verbena Creazioni-nak :)


10 Oct 2015

Kis virágocska

Mostanában tanulás közben olyan jó kis mintákat találok :) Ilyen Peikko kis virágocskája. Az eredeti ötlet virág diszecskék egy kis táskán. Én újra gondoltam és fülbevaló lett belőlük.


Piroskák

ANTO Creazioni munkáit nézegetve és tanulgatva született meg ez a piros komplett. A fülbevalók pedig Verbena Creazioni mintája. Egy kisebb, szerényebb variáció szintén készülőben van de az majd később.